Funkční porcované čaje-BIOGENA

26.03.2013 17:00

Energy - Nirvana - Pure, 5kč pouze u Nás!

Všechny tři čaje jsou funkční (vyzkoušeno na trenérech FitBoxu Kladno!)

Ano, dobrý dotaz!Trenéři FitBoxu Kladno po tomto testování žijí, jsou zdraví a navíc potvrdili funkčnost těchto čajů. Nejvíce se asi projevil čaj ENERGY, který opravdu nakopne a dodá tělu energii. Čaj ENERGY totiž obsahuje guaranu a kotvičník, tak ještě aby nenakopl :-) Chuť tohoto čaje je výborná a zachová si jej i ve studeném provedení.Ale nebojte, chuť není ani trošku podobná energy drinkům.  A jaké další funkční čaje pro Vás máme? Viz níže...

 

Energy (guarana a kotvičník) - Dávám energii!

Energy TEA Vás přivítá v magickém světě brazilských kmenů Tupi a Guaraní. Energizující rituály těchto kmenů jsou doprovázeny pitím nápojů z plodů keře Guarany. Guarana je těmito kmeny považována za zázračnou, léčicí střevní problémy a působící jako prostředek nabytí síly. Legenda vypraví o dítěti bohů jenž bylo zabito hadem a jehož oči daly vzniknout této rostlině. Další složkou podporující energizaci organismu je Taurin a Černý čaj. Efekt tohoto čaje lze umocnit přidáním cukru.

 

Pure (pu-erh a eucalyptus). Čistím a léčím!

Výjimečné spojení bylin a pravých čajů, připravené podle tajných receptů našich předků. Pure TEA je unikátní díky vlastnostem čínského čaje císařů Pu-erh, doprovázen léčivými účinky Kopřivy a Eukalyptu. Pu-erh se pěstuje v čínské provincii Jün-nan. Dříve se sklizené lístky z plantáží Jün-nanu nosily v koších do okresního města Pchu-er, kde se dále zpracovávaly a odkud také pochází název čaje. Eukalyptus  společně s Kopřivou významně podporuje  očistu organismu, napomáhá k povzbuzení obranných a léčivých sil.

 

Nirvana (rooibos a levandule). Uklidňuji! přináším relax!

Přeneste se do světa starobylých chrámů, omamná vůně těchto míst naplňuje a zároveň osvobozuje Vaše nitro. Nirvana TEA je vhodný pro relaxaci a odpočinek. Těchto účinků je dosaženo pomocí rostliny Rooibos a extraktu Konopí setého. Rooibos  původem z Jihoafrické republiky, roste pouze na malém území  v Cederbergu,  provincie Western Cape (Západní mys). Představuje významný zdroj antioxidantů s nulovým obsahem kofeinu. List konopí setého je výborným prostředkem podporujícím relaxaci. 

Zpět

! POZOR limitované edice !

Všechny čaje můžete zakoupit na recepci FitBoxu Kladno.

Lze koupit jeden kus (jeden čajový pytlíček) nebo celé balení (20ks).

 

Kontakt

FitBox Kladno osobní tréninky
Dr. Vrbenského 33
Kladno
27201

775 05 88 78