Máme BOSU !

02.01.2013 11:24

Naše nová cvičební pomůcka se jmenuje BOSU

BOSU je užásná rehabilitační - balanční pomůcka.

cvičení na bosu - fit box kladnoJak BOSU funguje? – BOSU je opravdu účinné! Zbaví vás bolesti zad, pomůže vám vytvarovat postavu a zdravě posílit celé tělo.BOSU je postaveno tak, aby pomohlo dosáhnout rovnováhu mezi svaly rychleji, bezpečněji a kompletněji než kterékoliv jiné tréninkové náčiní. Cvičením na BOSU vždy hledáte cestu nejmenšího odporu s co nejmenší námahou.

bosu Kladno

BOSU znamená - obě strany nahoru je to překlad slov "both sides up" ze kterých je slovo BOSU složeno.Bosu je rehabilitační pomůcka, která se používá oboustraně.Jedna strana je plochá a druhá vyboulená.

Vyzkoušej i zdravý detoxikační nápoj od Danči.

hodiny bosu na kladněBOSU - má svůj původ v rehabilitaci. Díky jedoduché konstrukci pomůcky si každý cvičenec určí vlastní úroveň obtížnosti. Je oblíbeným mezi lidmi všeho věku od úplných začátečníků po vysoce vytrénované cvičence. BOSU je vhodná cvičební pomůcka pro pacienty s bolestmi zad, s kloubní nestabilitou, poruchou rovnováhy, pooperačních a poúrazových stavech, i jako kondiční trénink pro zlepšení fyzičky.
Rovnováha může být zlepšována. Se zlepšenou rovnováhou můžeme při každé fyzické práci dosáhnout efektivního výkonu. Dobrá fyzická kondice, odstranění či zmírnění  zdravotních potíží vám přinese i více sebedůvěry a psychické pohody.
 
Neustále vylepšujeme a obohacujeme naše sportovní centrum Fit Box Kladno :-)
Doraž tedy do našeho FitBox centra v Kladně a vyzkoušej cvičení na bosu.Domluv si soukromou hodinu s Dančou a uvidíš že cvičení u nás je zábavné a účinné.

Zpět

Vyzkoušej BOSU na SOUKROMÉ HODINĚ

BOSU cvičební rehabilitační pomůcka

V našem Fit Box centru Kladno!

Domluv si soukromou hodinu s Dančou a uvidíš že cvičení na BOSU je snadné a velmi učinné

Kontakt

FitBox Kladno osobní tréninky
Dr. Vrbenského 33
Kladno
27201

775 05 88 78