Posilování bez posilovny-Kladno

13.06.2013 17:44

FitBox Kladno kruhový trénink, TRX, Bosu a CrossFit...

Cvičení mimo posilovnu se v poslední dvou letech stalo hitem. Cvičení s různými zátěžemi nebo pouze s vlastní vahou těla doslova rozpohybovala skomírající svět fitness a dnes se k nim uchyluje stále více lidí.

Výhodou je, že není potřeba zavřít se do posilovny, kde často trávíme celý podzim a zimu, ale je možné zacvičit si doma nebo venku - během jarních a letních slunečných dnů, které nás čekají. Funkční trénink s vlastní vahou těla je vhodným řešením pro všechny, kdo se snaží zlepšit svoji výkonnost i funkčnost svalů. Právě ta je v životě nejdůležitější. Co všechno do této skupiny řadíme?

FitBox Kladno kruhový tréninkKruhový trénink ve sportovním centru FitBox Kladno je postaven tak, aby vyhovoval široké veřejnosti. FitBox kruhový trénink je vhodný pro úplného začátečníka i zdatného sportovce. FitBox kruhový trénink funguje následovně: Dle nastaveného časového intervalu střídáte různé stanoviště na kterých provádíte dané cviky. Celý trénink je proložen pravidelným odpočinkem. Každý si volí intenzitu cvičení sám, podle toho na co se cítí. Při kruhovém tréninku zapojíte celé tělo a zhubnete nadbytečné kilogramy. 

CrossFitDisciplína, která se v Česku objevila teprve v loňském roce a uchvátila spoustu lidí. I ty, kteří se do té doby věnovali úplně jiným sportům. CrossFit v sobě kombinuje vzpírání, atletiku, gymnastiku a další sportovní odvětví.Podstatné je cvičení v vlastní vahou těla nebo pouze s jednou zátěží. Trenéři z FitBoxu Kladno se chystají CrossFit vyzkoušet!

TRXzávěsný systém TRX (FitBox Kladno bude brzy vybaveno závěsným systémem TRX) slouží k rozvoji všech svalových partií za pomocí tréninku s vlastní vahou těla. Cvičení na závěsném aparátu TRX rozvijí tělesnou sílu pomocí funkčních pohybů a dynamických poloh, nikoli jen v lehu na zádech na zemi, což je záležitost většiny tradičních cvičení na břišní svaly. Kromě toho nabízí řadu intenzivních pohybů zaměřených speciálně na břišní svaly, významné posilování těla je také spojeno se cviky na záda, ramena, hrudník, boky a nohy.

BOSU: Bosu je modrá balanční polokoule pochází z rehabilitační praxe, nicméně dnes se již velmi hojně využívá i ve fitness. Balanční podložka nabízí nerovnoměrnou plochu, nutí tedy celé tělo ke stabilizaci pomocí svalového korzetu a břišních svalů. Jedná se o skvělé cvičení zejména pro zesílení hluboko uložených sválu středu těla (hluboký stabilizační systém) a břišních svalů. Bosu využívá například FitBox Kladno při soukromých hodinách a kruhovém tréninku.

 

Zpět

FitBox Kladno kruhový trénink

FitBox Kladno trénik chlapi

Kontakt

FitBox Kladno osobní tréninky
Dr. Vrbenského 33
Kladno
27201

775 05 88 78