Potraviny, které ničí vaše zdraví

22.02.2014 11:39

Chcete být zdravý a fit? Vyhněte se těmto potravinám...

Pokud chcete být v opravdu dobré kondici a těšit se pevnému zdraví, pak byste se měli následujícím položkám ve svém jídelníčku raději vyhnout!

  • Nejhorší zdroj SACHARIDŮ: Bíle pečivo - Proč? Bílé pečivo obsahuje rychle stravitelné sacharidy (to jsou ty špatné!) a prakticky žádné živiny.
  • Nejhorší zdroj BÍLKOVIN: Americký sýr - Proč? Tento protiklad klasického sýru prošel náročným zpracováním a patří mezi nejtučnější sýry s největšším podílem sodíku!
  • Nejhorší zdroj TUKŮ: Rostlinný olej - Proč? Levné rostlinné oleje jsou vyráběny ze sóji nebo obilí, obsahuje hodně záněty způsobujících látek a ve vašem jídelníčku nemají co pohledávat. Držte se raději zdravějších verzí, jako je olej olivový nebo kanolový.
  • Nejhorší ZELENINA: Ledový salát - Proč? Mezi ostatími druhy zeleniny je ledový salát, co se týče obsahu živin, naprostým outsiderem. Mnohem lépe uděláte, když mezi listovou zeleninou zvolíte nějakou s tmavší barvou listů.
  • Nejhorší OVOCE: Konzervované broskve - Proč? Konzervované ovoce je většinou plné cukru a obsahuje jen málo živin. V porovnání s ním je mražená forma výrazně lepší.

Doporučte článek kamarádům, nejspíš je s článkem překvapíte! :-)

Mrkni také na zdravé palačinky.

 
 

nebezpečné potraviny

 

Zpět

Vyrovnání dysbalancí zad

  • 24.08.2013 17:43

    Myslete na své tělo

    Každý den slýchávám od svých klientů a nejen od nich, jak mají (převážná většina z nich) sedavé zaměstnání a tak je bolí za krkem.Bohužel je to již dnes všední problém a já vám na to mohu doporučit jedinou věc.MYSLETE NA SVÉ TĚLO! Aby vás za krkem nebolelo, je to otázkou držení těla a pokud celý...

  • 24.08.2013 17:32

    Největší chyba doktorů

    Trpěla jsem na bolesti zad a blokace v oblasti kříže už téměř od svých 12ti let.Od té doby jsem si prošla spoustou vyšetření a následných rehabilitací.Až po tolika letech, kdy jsem se nad tím sama začala zamýšlet a osobně se vzdělávat, bych byla raději, kdybych doktorské rady neposlouchala.Tím...

Kontakt

FitBox Kladno osobní tréninky
Dr. Vrbenského 33
Kladno
27201

775 05 88 78